Το κατάστημα

Το Poupadou σας καλωσορίζει στο κατάστημά του που βρίσκεται στην περιοχή Orangerie στο Στρασβούργο κοντά στην Place Golbery και την Ευρωπαϊκή συνοικία, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης για να σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με αυθεντικές και χειροποίητες γεύσεις και προϊόντα!

POUPADOU
30 rue Geiler 67000 Strasbourg
03 67 10 46 44

Photo © Bastien Pietronave / Pokaa

Ώρες Λειτουργίας

Σας καλωσορίζουμε από Τρίτη έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. καθώς και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Το κατάστημα είναι κλειστό Κυριακή και Δευτέρα.

Προτεινόμενες Υπηρεσίες

Click and Collect — Κάντε τις αγορές σας στον ιστότοπό μας και παραλάβετε την παραγγελία σας εύκολα !

Εξατομικευμένες συμβουλές — Είτε πρόκειται να οργανώσετε ένα απεριτίφ, είτε ψάχνετε μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο ή ένα μπουκάλι κρασί για το δείπνο σας, είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές με χαμόγελο!

Προσβασισμότητα για όλους — Επειδή η προσβασιμότητα είναι σημαντική για εμάς, σχεδιάσαμε το κατάστημά μας ώστε να συμμορφώνεται με όλα τα ισχύοντα πρότυπα: επίπεδη είσοδος, φαρδείς διαδρόμοι ή ακόμα και πάγκος ειδικά διαμορφωμένος . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο τρόπο άτομα σε αναπηρικά αμαξίδια, περιπατητήρες ή οικογένειες με καρότσια!

Παράδοση κατ’ οίκον με την Kooglof — Αυτός ο μικρός συνεταιρισμός διανομέων που χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσω μετακίνησης στο Στρασβούργο προσφέρει μια τοπική και ηθική εναλλακτική λύση στις μεγάλες πλατφόρμες που εκμεταλλεύονται τους διανομείς. Εμείς, την αγαπάμε αυτή την ιδέα!

Πώς να έρθετε

Με τραμ: γραμμές C, E και F, στάση Université

Με λεωφορείο: γραμμή 15 στάση Golbery, γραμμές 30, 72 και L6 στάση Clinique de l’Orangerie, γραμμή 2 στάση Tauler

Με ποδήλατο vélhop, χρησιμοποιώντας έναν από τους 20 σταθμούς διανομής στην Ευρωμητρόπολη του Στρασβούργου

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

Αφήστε ένα σχόλιο