B2B και επιχειρηματικά δώρα

B2B

Από τη δημιουργία του το 2018, η αποστολή του Poupadou ήταν να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών της σε αναζήτηση πρωτότυπων, αυθεντικών και υπεύθυνων προϊόντων. Η επιλογή μας είναι πολύ προσεγμένη με προϊόντα που προέρχονται κυρίως από μικρούς παραγωγούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Αυτή η επιλογή προϊόντων από μικρούς παραγωγούς βοηθά την τοπική οικονομία και σε πολλές περιπτώσεις στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Οι συνεργασίες μας είναι ένας τρόπος να κάνουμε τις αξίες μας να έχουν απήχηση και να βρούμε υπεύθυνα και πρωτότυπα προϊόντα για τους καταναλωτές.

Επιπλέον, είμαστε ανεξάρτητοι στην επιλογή μας και εισάγουμε την πλειοψηφία των προϊόντων μας απευθείας από παραγωγούς στην Ελλάδα χωρίς να εξαρτόμαστε από δίκτυο διανομής, γεγονός που μας δίνει απόλυτη ελευθερία στην επιλογή των ειδών και μας επιτρέπει επίσης να εισάγουμε νέες αναφορές σύμφωνα με τις ανάγκες σας !

Αν είστε Επαγγελματίας (delicatessen, catering, εστιάτορας, ξενοδοχείο, μπαρ, έμπορος κρασιού…) που μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εμάς και αναζητάτε αυθεντικά και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, γίνετε μέλος της B2B κοινότητάς μας! Η ομάδα του Poupadou είναι εκεί για να σας βοηθήσει στην προσέγγιση και στην έρευνά σας.

Ήδη συνεργάζονται μαζί μας:

  • Novotel Paris Les Halles,
  • ARTE,
  • La Maison du Whisky, …

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μέιλ: hello@poupadou.com, τηλεφώνου στο 03 67 10 46 44 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες, για να σας στείλουμε τον κατάλογό μας ή για να ζητήσετε προσφορά.

Προς το παρόν παραδίδουμε σε επαγγελματίες στη Μητροπολιτική Γαλλία, το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο, αλλά μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν ζείτε σε άλλη χώρα.

Επιχειρηματικά δώρα

Για να ευχαριστήσετε και να διατηρήσετε τους πελάτες σας, να παρακινήσετε και να ευχαριστήσετε τους υπαλλήλους σας ή για τα δώρα σας για το τέλος της χρονιάς, έχουμε τη λύση που χρειάζεστε: πρωτότυπα γκουρμέ κουτιά δώρων, ελληνικά κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, σοκολάτες και πολλές άλλες λιχουδιές!

Μπορείτε να επιλέξετε από την επιλογή/πρότασή μας σε καλάθια δώρων ή μπορείτε να συνθέσετε τα δικά σας κουτιά δώρου και καλάθια! Η ομάδα μας θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για συμβουλές, προσαρμογή στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και παράδοση.

Στην υπηρεσία εταιρειών, επιτροπών και τοπικών αρχών:

  • Αίτημα προσφοράς
  • Μία παραγγελία ανά διεύθυνση παράδοσης,
  • Πληρωμή μέσω τραπέζης,
  • Προσαρμοσμένες συνθέσεις και καλάθια,
  • Περίληψη μηνυμάτων,
  • Εκπτώσεις και ταχυδρομικά έξοδα…

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μέιλ: hello@poupadou.com, τηλεφώνου στο 03 67 10 46 44 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες, για να σας στείλουμε τον κατάλογό μας ή για να ζητήσετε προσφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο